Det finns något bra med nästan allt

Ah, känslan som uppstår när ens make omtänksamt erbjudit en lite ryggmassage för att råda bot på det ryggonda, och man dagen efter vaknar och ser att det inte alls är en hederlig flaska hudlotion som står bredvid sängen.

Nej. För istället har maken entusiastiskt och omsorgsfullt smörjt in svanken med en halv flaska svindyrt sminkborttagningsmedel.

Men den goda nyheten är att mina skinkor är helt mascarafria nu.

10 reaktioner till “Det finns något bra med nästan allt”

 1. Läste precis ett kåseri i senaste lokaltidningen Helsingborg och tänkte genast på dig!

  Kåseriet är skrivet av Lena Maria Gårdenäs. Tyvärr hittar jag inte kåseriet på internet så jag tar mig friheten att sammanfatta början och att citera slutet.

  Lena inleder med att berätta hur hon i sin ungdom bodde i ett hus med källare. I källaren bodde även spindlar av avsevärd storlek. Lillasystern har berättat att hon spolat ned en jättestor spindel i avloppet. Vid dagen för skoldansen är Lena tvungen att göra detsamma för att kunna använda badkaret(i källaren). En av grannarna var lektor i biologi och var på besök några dagar senare.

  ”Plötsligt säger min lillasyster:
  – Det satt en jättestor spindel i källartrappan! Men jag sprutade in den i Catzy skumschampo(likt dagens raklödder)så nu är den nog död.
  Vi begav oss i samlad tropp ner i källaren för att inspektera insekten.
  – Åh nej, så synd, suckar lektor Dahl, bedrövat.
  – det är ju Lotta vår tarantella! Hon försvann för en tid sen. Han berättade att han innan Lotta haft en annan fågelspindel. Den fick massor av ungar som genast åt upp sin mor. Därefter kalasade de på varandra, tills endast en spindel återstod. Det var den som fick heta Lotta.
  Det kan ju tyckas konstigt att en spindel, av en handflatas storlek, som överlevt två dränkningsförsök i hett vatten, käkat upp sin mor och alla sina syskon, ska dö på grund av en skönhetsprodukt.
  Men lyx får man betala dyrt för”

  Gilla

 2. Jag tycker verkligen att du är bra när du skriver. Men jag tycker också verkligen att har man en blogg så ska man faktiskt uppdatera den. Kanske inte varje dag, men iallafall varannan.
  Det blir väldigt märkligt med en blogg som uppdateras en gång i månaden och fortfarande finns kvar. Lägg ner. Säger jag. Och önskar dig lycka till med det som tar din tid i livet!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s